Arnaud - rodina, know-how, tradiční chuť







Rodinná historie postavená na řeznické tradici předávaná mnoho pokolení.

Společnost ARNAUD se sídlem v Aixe-sur-Vienne, v srdci regionu Limousin na jihozápadě Francie, udržuje francouzskou tradici výroby paštik a rolády charcutière již od roku 1950.

Conserverie Arnaud se podařilo zachovat tradiční „savoir-faire“, které zajišťuje kvalitu výrobků, a zároveň se přizpůsobit novým průmyslovým postupům. Conserverie Arnaud tak udržuje rovnováhu mezi tradicí a moderností, s ohledem na životní prostředí a pro potěšení všech.

Vývoj postavený na pevných základech:

Moderní a vysoce konkurenceschopná továrna Conserverie des Tuilières se zrodila v podnikatelské rodině, která klade velký důraz na spokojenost svých zákazníků. Od řemeslného řeznictví až po dnešní konzervárnu pokračuje rodina Arnaudova již po tři generace v tradici pravého francouzského charcutière.Její receptury jsou výsledkem úspěchů kulinářských mistrů z regionu Limousin, kteří nabízejí CELOROČNÍ a PŘÍRODNÍ produkty: 

-více než 30 vynikajících receptů na tradiční francouzské a limousinské paštiky a rolády, které jsou k dispozici v několika formátech skleněných nádob.

 -velmi přísný výběr masa a dalších ingrediencí, které nabízejí harmonickou chuť.
 -přírodní složení všech výrobků, zaručeně bez barviv a bez lepku.

Aby společnost Conserverie Arnaud uspokojila poptávku spotřebitelů, ať už jde o sledovatelnost a bezpečnost potravin, nebo o chuť, naslouchá svým zákazníkům a pravidelně investuje a inovuje.Všechny stroje a zařízení se každý den po výrobě čistí a dezinfikují, aby byly zajištěny optimální hygienické podmínky.

Výrobní proces je plně kontrolován systémem jakosti, který zajišťuje shodu výrobků a jejich sledovatelnost od příjmu surovin až po dodání zákazníkům. Za tímto účelem společnost Conserverie Arnaud již více než dvacet let využívá metodu HACCP (analýza rizik a kritických kontrolních bodů), aby zajistila kontrolu bezpečnosti potravin a spokojenost zákazníků.