Gurmano Ajvar MILD jemný, 300g

Kód: GM011M
Neohodnoceno
Značka: Gurmano
174 Kč / ks 155,36 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Jemný ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým sýrem.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Ajvar - tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Mohlo by se zdát, že na jeho přípravě není nic složitého. To však vůbec není pravdou. Správný ajvar se vaří dva dny. První den by papriky měly být upečeny a následně zavěšeny v cedníku, aby okapaly. Pečené papriky necháme osamělé až do rána a posadíme se, abychom oslavili začátek přípravy ajvaru. To je velmi důležitý bod, bez kterého nebude ajvar úspěšný. Druhý den se paprika pomele mlýnkem na maso a podusí se s přidáním rostlinného oleje na mírném ohni za stálého míchání. Na závěr dosolíme.
Společnost Gurmano, která se nachází na makedonském venkově, působí od roku 1990 v místě, kde má hlavní slovo příroda. K výrobě Gurmana se používají suroviny převážně získané z regionu Pelagonija. Díky čisté vodě pocházející z řek Crna a Krushevo je tento region po celý rok ideální pro pěstování zahradnických plodin. Díky vytříbené rovnováze chutí je znát, že produkty Gurmano jsou vyráběny důsledně, s poctivostí a touhou navázat na tradici původních domácích receptů špičkových lahůdek tak, aby splňovaly kritéria i pro nejnáročnější labužníky.
Složení: pečené červené papriky 92%, slunečnicový olej, sůl.
Výživové údaje na 100g:energetická hodnota:723kJ/172kcal,tuky: 11,68g,z toho nasycené mastné kyseliny: 1,79g,sacharidy: 13,36g,z toho cukry: 2,1g,bílkoviny: 2,3g,sůl: 1,75g.
Vyrobeno v Makedonii.
Čistá hmotnost: 300g

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky
Hmotnost: 0.52 kg
Počet kusů v balení: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: