Meditea Pochoutka z lilků - Lilkový kaviár, sklo 90g

Kód: LR04
Neohodnoceno
Značka: Meditea
82 Kč / ks 73,21 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
28.11.2024
Naprostá exploze chutí. Po celém Středomoří oblíbený recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Tapenáda je francouzský středověký vynález a znamená "pasta" neboli paštika. Říká se, že první olivové pasty, známé také jako "olivada" nebo "tapanade" vznikly v Provence.
Meditea vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Gastronomické možnosti jsou téměř nekonečné - můžete je přidat do salátů, těstovin, pizzy nebo je použít k zeleninovým pokrmům, rybám a bílému masu, nebo na přípravu chuťovek. Přidáním do vinného octu vzniká nový originální způsob, jak vytvořit novou chuť dresingu.
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Složení: grilované lilky 61%, slunečnicový olej, olivový olej, černé olivy, česnek, koncentrovaná citronová š'táva, sůl, pepř.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1216kJ / 295kcal,
tuky: 30g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6g,
sacharidy: 3,4g,
-z toho cukry 3,4g,
bílkoviny 1,6g,
sůl 0,6g.
Hmotnost: 90g
Vyrobeno ve Francii.
Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zeleninové tapenády a omáčky
Hmotnost: 0.206 kg
Počet kusů v balení: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: