Vlajková loď jihozápadu Francie, kachní terina zušlechťuje tento recepturu a spolu s vínem a šalotkou mu dodává svou typickou chuť. Vařená staromódním způsobem, bez...
Jemná, jarní terina s květinovým náznakem kyselosti bílého vína Colombelle postavená na husím masíčku.Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny...
U příležitosti 60. výročí značky Ducs De Gascogne uvádí na trh limitovanou terinu: jde o první recept vytvořený Gabrielem Dubarrym v roce 1953 v rámci rodinného podniku.Tento...
Mořské rillety, ve stylu vévodů z Gaskoňska: Čerstvý a uzený losos jsou základem, který zajišťuje dvourozměrnou intenzitu jeho chuti a nuance jeho textur. Creme fraiche přináší...
Zde je paštika, které by se d'Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnacu, nejstaršího z francouzských ovocných brandy. Jednoduchá paštika?...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací