Divočák na víně. Tato terina je speciálně navržená pro labužníky, kteří hledají produkty s opravdovým charakterem. Absolutně perfektní je s makovou bagetou.
Tato kachní jemně pikantní terina se zeleným pepřem je v Avon & Ragobert skvělou klasikou a jedním z bestsellerů. Svěží zelený pepř dává tomuto receptu jemný nádech koření....
S tímto receptem se Avon & Ragobert vrací ke skvělé klasice francouzské kuchyně. Objevte pochoutku z králičího masa, jemně vylepšeného hořčicí. Zaručený úspěch!
Tato terina z kuřecích jater vybízí k potěšení chuťových pohárků těm, kteří mají rádi lehce nasládlé chutě. Avon & Ragobert v této receptuře spojuje jemnost kuřecích jater s...
Tato konfitovaná vepřová játra s fíky potěší malé i velké gurmány svou sladkostí a jemností. Jedinečná receptura, který si můžete vychutnat na plátku dobrého toastového chleba.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací