Francouzké sardinky "Label Rouge". Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a po staru - ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
Francouzké sardinky "Label Rouge" s papričkou Espelette. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a po staru - ručně. Neváhejte je nechat...
Francouzké sardinky v BIO extra panenském olivovém oleji. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a po staru - ručně.
Francouzké sardinky v extra panenském olivovém oleji s čerstvým citronem. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a po staru - ručně....
Grilované francouzké sardinky s provensálským kořením. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a po staru - ručně. Neváhejte je nechat...
Grilované francouzké sardinky v rajčatovém "tartare". Žádná pasírovaná rádoby-rajčata, nýbrž výběrová rajčátka na rajský tatarák. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles...
Tato roztíratelná receptura slibuje překvapivou a odvážnou chuť! Armagnac se se sardinkami brilantně doplňuje a ladí. Společně skládají pěnu s báječnou vůní a lehkou tající...
Receptura tuňákové pěny je obohacena svěžestí citronu. Skutečně dokonalý zážitek. Tuňák nabízí vysoký podíl protizanětlivých omega-3 mastných kyselin, které přispívají k...
Lososová pěna s jemnou chutí a vzdušnou strukturou. Losos nabízí vysoký podíl bílkovin, omega-3 mastných kyselin, vitamínu D, vitamínu B a dalších nezbytných minerálních látek.
La Perle des Dieux vám nabízí jednoduchý a chutný recept na rillety. Vyrobené z jemných filetů z lososa a tuňáka, tyto rillety potěší vaše chuťové pohárky. Rillety od La Perle...
Tento recept ochucený šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou odhaluje tradiční charakter a chuť, kterou labužníci velmi oceňují. Rillety ze sardinek Perle des Dieux získaly...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací