Zeleninové tapenády a omáčky, Strana 3
Nejprodávanější
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Lanýže jsou skvělé na výrobu aromatických omáček a pomazánek, lze je také zamíchat do teplých těstovin nebo přidat do čerstvé omelety. Ať už jej použijete na jakýkoli způsob,...
Paštika s jedinečným aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.
Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.
Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.